QR code

De tijd is rijp voor de QR CODE in de makelaardij!

In maart 2010 introduceerde wij de QR code al met het lente open huis. En nu mede door de ontwikkeling op de markt van de mobiele telefoons zoals de I-Phone brengen wij u deze mogelijk wederom onder de aandacht. Met uw mobiele telefoon en QR-code direct het internet op!

Hoe werkt het zie onder de uitleg.
STAP 1
Download via uw mobiele telefoon een GRATIS QR-reader via www.i-nigma.mobi

STAP 2
Scan de QR-code die bij de woning staat afgebeeld.

STAP 3:
Bekijk de woning via uw mobiele browser.

STAP 4:
Maak direct een afspraak voor een bezichtiging.

Minder huizen wisselden van eigenaar

APELDOORN (ANP) - Het aantal woningen dat in september van eigenaar wisselde is bijna 2 procent lager uitgevallen dan dezelfde maand een jaar eerder. Uit cijfers van het Kadaster blijkt dat er vorige maand 20.632 huizen zijn verkocht.

 

Vooral appartementen werden minder verhandeld. Hier werd op jaarbasis een daling met 7,5 procent gemeten. De verkoop van vrijstaande woningen trok het hardst aan. Hier werd een plus gemeld van 5,1 procent. Lees verder.

Consumentenbond: klant met hypotheek melkkoe voor banken

Banken jagen huizenbezitters die tussentijds hun hypotheek willen aanpassen op hoge en onverwachte kosten. Voor eenvoudige handelingen rekenen zij soms honderden tot zelfs duizenden euro’s. De Consumentenbond vindt dit schandalig. ,,Klanten worden behandeld als een melkkoe.''

Dit blijkt uit een onderzoek dat vandaag verschijnt. De consumentenorganisatie onderzocht welke kosten hypotheekverstrekkers in rekening brengen bij een wijziging op de hypotheek. Dat kan gaan om een oversluiting naar een lagere rente, het verlengen van de looptijd van de hypotheek of een wijziging na echtscheiding.

Vorig jaar deed de consumentenorganisatie dit onderzoek ook al. Daarop volgde hevige kritiek, maar die hebben de banken naast zich neergelegd. De kosten die de banken in rekening brengen, lopen nog steeds flink uiteen. Lees verder.

Volg ons op Facebook

Vanaf heden is Yvonne Segaar Makelaars ook te volgen op Facebook! Kijk hiervoor op: www.facebook.nl en "like" onze pagina.