1036128_x27banner1600x422-1.jpg

Yvonne Segaar Makelaars – specialist in het Groene Hart

YVONNE SEGAAR makelaars is een kleinschalige organisatie. Bij ons vindt u zowel de voordelen van een persoonlijke aanpak als de zekerheid van kennis en kwaliteit. Niet voor niets zijn wij lid van de grootste branchevereniging in de makelaarswereld: de NVM.

Ons werkgebied

Ons werkgebied ligt in het Groene Hart. Onze makelaar is woonachtig in Hazerswoude-Rijndijk en heeft jarenlange ervaring in de regio. Zij kent de omgeving en het aanbod dan ook uitstekend.

Het aanbod van Yvonne Segaar Makelaars

U vindt ons aanbod op deze website en op funda.nl. Hebt u interesse in een woning uit ons aanbod of hebt u vragen op het gebied van wonen of financiële zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail, of door langs te komen op ons kantoor aan de Prins Bernhardstraat 25 in Koudekerk aan de Rijn. Ook kunnen we bij u langskomen. Wij staan u graag te woord.

6 dagen per week bereikbaar

YVONNE SEGAAR makelaars staat te allen tijde voor u klaar. U kunt ons ook gerust op zaterdag of in de avonduren bellen. Nemen wij onverhoopt niet op? Spreek dan een bericht in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Wij hebben een drietal etalageadressen:

  • Ambachtsplein 2 te Hazerswoude Dorp
  • Rhynenburcherlaan 2B te Hazerswoude Rijndijk
  • Prins Bernhardstraat 25 te Koudekerk aan den Rijn (tevens kantoor)